AF-erkend schilder

De AF-erkende bedrijven werken volgens de kwaliteits­normen van de Stichting AF-Erkenningsregeling.
De AF-Erkennings­regeling is in 1995 ingevoerd op initiatief van FOSAG, de ondernemersorganisatie voor de schilders-, onderhouds-, metaalconserverings-en glasbranche. Aan de AF-Erken­ningsregeling kunnen alleen bedrijven deelnemen die in het bezit zijn van alle vak-en bedrijfstechnische diplo­ma’s.

Patrick van der Linde Schilderwerken is vanaf heden een AF erkend schildersbedrijf.

Deze unieke regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van het AF-erkende bedrijf waar u mee in zee gaat én over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de (nakomings-)garantie. In Nederland zijn ruim 1.300 AF-erkende bedrijven.

AF_erkend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Top